CarpForum - Fishing Forum
  Already registered? [Log-In]  New user? [Register]

Want 11,000+ anglers a day to see your product or service?  Click HERE to see how
Home Who's Online Member List Gallery Downloads Fish Ins Weather
Rules / Usage Help / FAQs Search Articles The Carp Shop Fishy Forums
  New Posts: 0
   Anyone else having problems with this forum
 [Log-In]  [Register] 
Chuffy is not surfing CarpForum at the moment
View the profile of Chuffy (Rob)
Contact details supplied to MODs
Chuffy
Posts: 4088
   Old Thread  #23 3 Mar 2017 at 7.56pm Login so you can post / reply  Register so you can join in!
if I have problems with the forum, I usually find deleting internet history to get rid of the cookies and then reloading it usually does the trick
Great-Blondini is not surfing CarpForum at the moment
View the profile of Great-Blondini (Martin)
Contact details supplied to MODs
Great-Blondini
Posts: 11243
[ MODERATOR ]
   Old Thread  #22 3 Mar 2017 at 6.15pm Login so you can post / reply  Register so you can join in!
One thing that slows the forum down is message inboxes full with 100's of pm's

try having a purge of old messages, that might help
frag has used site within the last 5 mins
View the profile of frag (Chris)
Contact details supplied to MODs
frag
Posts: 777
   Old Thread  #21 2 Mar 2017 at 4.29pm Login so you can post / reply  Register so you can join in!
In reply to Post #20
I tried to get on at work and got 'IP banned' now I'm home and on wifi I can access the site, same problems as are being listed below though! Also if I switch off wifi on my phone (iPhone) and use 4g I get IP blocked message again! What does that mean?! Someone help!
NFFC_Carper86 is not surfing CarpForum at the moment
View the profile of NFFC_Carper86 (Richard)
Contact details supplied to MODs
NFFC_Carper86
Posts: 2003
   Old Thread  #20 1 Mar 2017 at 7.37pm Login so you can post / reply  Register so you can join in!
In reply to Post #19
Skear is not surfing CarpForum at the moment
View the profile of Skear (Steve)
Contact details supplied to MODs
Skear
Posts: 8810
   Old Thread  #19 1 Mar 2017 at 6.53pm Login so you can post / reply  Register so you can join in!
Seems worse than ever the last week or so?
Slash-2 is not surfing CarpForum at the moment
View the profile of Slash-2 (Paul)
Contact details supplied to MODs
Slash-2
Posts: 715
   Old Thread  #18 31 Jan 2017 at 10.53pm Login so you can post / reply  Register so you can join in!
I'm only getting half a page as well and it's buffering a lot. Sorry about the double post
Slash-2 is not surfing CarpForum at the moment
View the profile of Slash-2 (Paul)
Contact details supplied to MODs
Slash-2
Posts: 715
   Old Thread  #17 31 Jan 2017 at 10.51pm Login so you can post / reply  Register so you can join in!
I'm also only getting half a page and it's slow as well.
ralph69 is not surfing CarpForum at the moment
View the profile of ralph69 (John)
Contact details supplied to MODs
ralph69
Posts: 9447
   Old Thread  #16 31 Jan 2017 at 10.30pm Login so you can post / reply  Register so you can join in!
In reply to Post #15
Same here
Ikeman is not surfing CarpForum at the moment
View the profile of Ikeman (Brian)
Ikeman
Posts: 171
   Old Thread  #15 31 Jan 2017 at 9.08pm Login so you can post / reply  Register so you can join in!
In reply to Post #12
Exactly this
SlugHunter is not surfing CarpForum at the moment
View the profile of SlugHunter (Martin)
Contact details supplied to MODs
SlugHunter
Posts: 22616
   Old Thread  #14 31 Jan 2017 at 3.37pm Login so you can post / reply  Register so you can join in!
In reply to Post #12
That's the same for me...although not all the time...
carpstar40 is not surfing CarpForum at the moment
View the profile of carpstar40 (Ian)
carpstar40
Posts: 2013
   Old Thread  #13 31 Jan 2017 at 9.24am Login so you can post / reply  Register so you can join in!
Same as all of the problems listed.
NFFC_Carper86 is not surfing CarpForum at the moment
View the profile of NFFC_Carper86 (Richard)
Contact details supplied to MODs
NFFC_Carper86
Posts: 2003
   Old Thread  #12 31 Jan 2017 at 9.22am Login so you can post / reply  Register so you can join in!
In reply to Post #11
I'm also having problems when on the Fourm on my iPad. Just lately 70% of the time only half a page will load and the bottom half of the page is all white? All working fine on my phone though
Smufter is not surfing CarpForum at the moment
View the profile of Smufter (Robert)
Contact details supplied to MODs
Smufter
Posts: 3018
   Old Thread  #11 31 Jan 2017 at 7.04am Login so you can post / reply  Register so you can join in!
On my home PC it's not an issue but on my works PC I keep getting a message coming up saying "something" is slowing down page loading, can't remember what it is now!
It's only on this site that I get the message, YouPorn is still working fine.
PS Please excuse the jerky writing.
pearbo is not surfing CarpForum at the moment
View the profile of pearbo (Alex)
Contact details supplied to MODs
pearbo
Posts: 943
   Old Thread  #10 31 Jan 2017 at 6.52am Login so you can post / reply  Register so you can join in!
In reply to Post #1
Sometimes a second page on a topic just doesn't load and I gave to close the site to get moving again. Thought it was just me.
tinofmaggots is not surfing CarpForum at the moment
View the profile of tinofmaggots (Pete)
Contact details supplied to MODs
tinofmaggots
Posts: 5825
   Old Thread  #9 31 Jan 2017 at 0.44am Login so you can post / reply  Register so you can join in!
Same as , thought it was just my pad. Cant even see all the pics in the southwest memory thread they never load.

An just lately some threads over a certain ammount of posts stay white for a whie..

The latter more since the IOS update? Although kens thread as beenthe same since before the update.
Page: 1 of 3  
  
   Copyright 2002-2019  -  www.CarpForum.co.uk contact : webmaster@carpforum.co.uk